comercial@silnefsecurity.ro 0268 516 800

Firma de paza si protectie Brasov SILNEF SECURITY

SC SILNEF SECURITY SRL cu sediul social si punct de lucru in Brasov, str. 13 DECEMBRIE nr 23 etaj 1 ap 5 inregistrata la Registru Comertului Brasov, licentiata de catre IGPR – DPOP, a fost infiintata in anul 2006 in scopul asigurarii serviciilor de protectie a obiectivelor si bunurilor grupului de firme din care face parte. Compania Silnef Security coopteaza in randurile echipei profesionisti cu vasta experienta in acest domeniu, ajungand astazi la un numar de aproximativ 400 angajati, majoritatea desfasurandu-si activitatea la nivelul judetului Brasov cu care desfasuram activitati specifice, acoperind un numar de 98 obiective cu paza umana, un numar de 450 obiective monitorizate, garda de corp, paza cu agenti si asigurand un insemnat numar de competitii sportive si evenimente culturale

Firma de paza si protectie Brasov

Silnef Security

ofera clientilor solutii optime de securitate


SILNEF SECURITY acopera o gama larga de servicii de protectie si paza suficient de cuprinzatoare pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. Societatea noastra ofera serviciile de paza si protectie pe o infrastructura foarte bine gandita in ceea ce priveste resursele. Obiectivul nostru este de a satisface nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie a persoanelor fizice in conditii optime de calitate.
firma-de-paza-si-protectie-Brasov firma-de-paza-si-protectie-Brasov

firma-de-paza-si-protectie-Brasov firma-de-paza-si-protectie-Brasov
In conditiile unei piete dinamice cum este cea din Romania , aceasta centrare a politicii noastre de calitate pe crearea unui climat de siguranta pentru clientii nostri a dus la o dezvoltare solida, castigand prin eficienta si profesionalism increderea clientilor si diversificandu -ne activitatile pentru a acoperii nevoile clientilor. Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia.

In jurul acestor directii de activitate , privind siguranta dumneavostra personala, a familiei dumneavoastra, proprietatilor si afacerilor dumneavoastra s-a dezvoltat conceptul de siguranta totala. Organizarea seviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor. O garantie a serviciilor oferite si a grijii fata de client o constituie existenta unei permanente, care asigura buna desfasurare a activitatii, prin controale efectuate zilnic (mai ales pe timp de noapte) de catre sefii de obiective si prin sistemul de raportare a situatiei operative de la posturile de paza, din ora in ora, la Dispeceratul de monitorizare al societatii.
firma-de-paza-si-protectie-Brasov firma-de-paza-si-protectie-Brasov