Dotari tehnice

Dotari tehnice

Silnef Security

Baston de cauciuc tip tomfa

Baston cu design special , cu miez din rasina de poliester ranforsat cu fibra de sticla Lungimea manerului drept e de 14.5 cm , iar a manerului latera de 13.5 cm, cu o lungime totala de 59 cm si o greutate fara inel de 460 gr.

Casca antivandal - SITMA

Casca protectoare de forma sferica este construita din poliester ranforsat cu fibra de sticla si un strat spongios care absoarbe socurile.Vizorul este construit din policarbonat transparent de mare vizibilitate, cu deschidere verticala.

Vesta multifunctionala cu cordura

Fabricata din:tesaturi aramidice liate cu rasini epoxidice si presate la cald; polietilena expandata.

Spray lacrimogen 150 ML

Spray lacrimogen 150 ml - Sitma

Curea agent de paza

Curele agent paza(piele si cordura) - Sitma.

Casca fara vizor

Casca antivandal fara vizor din ABS - SITMA.

Set protectie genunchere cotiere

Set protectie genunchere cotiere - SITMA.

Detector metale

Detector Metale - SITMA. Detector metale - pentru scanare corporala - gasirea obiectelor metalice si a armelor ascunse

Pistoale neletale si munitie

Pistol RHOM cu bila de cauciuc. Arma de autoaparare calibru 10x22 T , cu o lungime totala de 16.2 cm , cu manson de zamac si prasele de polymer , cartusele folosita dezvolta o emergie mai mare de 100 J. Capacitatea incarcatorului de 15 cartuse.

Bocanci - Viper Spirit

Mentinerea standardelor de calitate si performanta ale bocancilor Viper se realizeaza prin folosirea materiilor prime adecvate si a tehnologiilor conforme cu standardele NATO .Piele hidrofobizata, CORDURA, captuseala rezistenta la apa,imperespiranta, talpa injectata direct pe fete, dubla densitate, sistem antisoc, lamela otel antiperforatie.

Statii E-R Motorola

Statii E - R Tip Motorola Gp 300 Si P 110 - Dancomex.

Dispecerat de monitorizare

Dispecerat de monitorizare cu XGUARD DPC 08 S cu comunicator digital, pentru 2 linii telefonice in comutatie si IPR 512 Receptor de monitorizare GPRS/IP.

Acoperim o gama larga de servicii de protectie si paza suficient de cuprinzatoare pentru a indeplini nevoile clientilor nostri.

Securitate la cheie !

Aici ne puteti scrie