Interventie

cu mijloace tehnice performante si personal specializat

100

Silnef Security

Legat de sistemele de securitate automate Silnef Security va oferta solutii pentru instalarea si punerea in functiune a sistemelor antiefractie de orice model. Incepand cu gama Cerber si Jablotron, continuand cu gamele Canadiene DSC si Paradox, stapanind foarte bine gamele Bentel si Texecom, tehnicienii nostrii va ofera cele mai bune solutii pentru configurarea, instalarea si intretinerea sistemelor antiefractie.

Solutiile propuse pot varia in functie de complexitatea obiectivului si gradul de finisare al acestuia mergand pe sisteme ce se incadreaza in gradele II si III de securitate. Pentru obiectivele care nu au inca un sistem antiefractie instalat si care nu doresc cablaje in spatiu oferim solutii radio sau hibride (radio si cablate) care indeplinesc standardele Europene de securitate.

 

Silnef Security

Un aspect foarte important (si de obicei ignorat) este acela de transmisie a evenimentelor catre dispeceratul nostru. Uzual transmisia informatiei de la sistemul antiefractie catre dispecerat se face pe linie telefonica standard. Dar datorita vulnerabilitatii liniei telefonice standard si nu in ultimul rand datorita costurilor ridicate de instalare aceasta incepe sa piarda teren in favoarea unor pmedii de transmisie mult mai moderne si mai rapide. Astfel la dorinta beneficiarului se poate implementa un sistem de transmisie catre dispecerat IP/GPRS (oferit de ROEL sau PARADOX) al carui timp de transmisie a alarmei se reduce la cateva secunde pe canale securizate de date. Trebuie remarcat acest timp deoarece timpul de transmisie a alarmei (timp de transmisie alarma = este timpul din momentul producerii evenimentului de alarma pana la momentul receptionarii acestuia in dispecerat) folosind o linie telefonica standard este de 25-40 sec., comparativ cu o transmisie IP care este instantanee sau GPRS care are o intaziere de circa 3-5 sec. Astfel se castiga cele 20-30 sec. necesare FIR (Fortei de Interventie Rapida) de a inteveni cu success in cazul unui incident.

Nu trebuie sa nu amintim si solutiile de protectie a spatiilor mici care se incdreaza in clasa superioara de spargeri, care nu garanteaza invulnerabilitatea obiectivului dar minimizeaza pierderile cauzate de astfel de spargeri. Este o solutie aplicabila general la toate sistemele antiefractie cu minim 2 iesiri programabile. Se poate monta pe perete si datorita suportului orientabil este usor de pozitionat pentru o dispersie cat mai buna a jetului de gaz. Disimulat intr-un banal odorizant de camera se preteaza oricarui tip de spatiu, fara a oferi informatii despre natura tubului interior. Este echipat cu un tub de gaz cu capacitate de 40 ml model CN tear gas – 9900.000, iar pentru o maxima eficienta gazul este dispersat pe 4 canale. Gazul perfect legal (autoaparare) este un gaz iritant lacrimogen cu CN-2-CHLORACETOPHENON. Actionarea electrica a acestui dispozitiv se va face dintr-un sistem de alarma prin reconfigurarea acestuia si instalarea unei automatizari electronice. Sistemul de alarma se reconfigureaza pentru limitarea alarmelor false prin instalarea unor senzori cu lentile perdea sau a unor butoane de panica radio. Pentru limitarea declansarii accidentale a actionarii se vor programa 2 din iesirile centralei antiefractie intr-o configuratie care asigura eficientizarea echipamentului.

Silnef Security

Dispeceratul este deservit de echipaje de interventie formate din profesionisti instruiti in conformitate cu legislatia in vigoare. Agentii Silnef Security sunt scolarizati in cadrul unor cursuri intensive si permanente de formare profesionale si participa constant la antrenamente de pregatire fizica si exercitii de lupta cu sau fara arma. Interventia echipajelor mobile in cazul receptarii semnalelor de alarma de la abonatii conectati se realizeaza cu soferi profesionisti si agenti de interventie care dispun de o dotare menita sa le asigure solutionarea oricaror situatii deosebite: casca de protectie, vesta antiglont, baston de cauciuc, tomfa, spray lacrimogen.

Acoperim o gama larga de servicii de protectie si paza suficient de cuprinzatoare pentru a indeplini nevoile clientilor nostri.

Securitate la cheie !

Aici ne puteti scrie